WorkIn SZ logo
19-20 April

Успехът е на една крачка от теб! Ела и разбери!

Първото по рода си голямо кариерно изложение ще се проведе на територията на град Стара Загора на 19 и 20 април 2024 г.

Събитието ще даде възможност за реални срещи между работодатели и търсещи работа лица.

Организатор:
Община Стара Загора Invest Stara Zagora

Кариерно изложение

WorkIn Stara Zagora

Защо WorkIN Stara Zagora е твоето място?

Защото тук ще имаш възможността да се запознаеш с нови хора, да създадеш контакти, да разбереш повече за живота в Стара Загора и да си намериш нова работа, реализация в нова сфера, цел или вдъхновение.

Стани част от WorkIN Stara Zagora

Вход за посетители: СВОБОДЕН (с предварителна регистрация).

WorkIn Stara Zagora ще протече в две части: лекционна и изложбена част

 • В лекционната част ще присъстват както специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит, така и известни и успели лица, които имат силна връзка с гр. Стара Загора.
 • Изложбената част включва щандове на компании от Стара Загора, които ще представят своите свободни позиции и стажантски програми пред търсещите своето професионално и кариерно развитие хора.

WorkIn Stara Zagora

Програма на изложението

ден 1 - 19.04.2024
12:30 - 13:30 Регистрация
13:30 - 14:30 Официално откриване

Желязко Динев

Водещ - Желязко Динев (телевизия Стара Загора)


Живко Тодоров

Живко Тодоров, кмет на Община Стара Загора

14:30 - 15:00 Срещи с компании в изложбените места, малка сцена и кафе пауза
15:30 - 16:30 Лекция 1
 • тема: "Стойност на работното място"
Петър Горялов

лектор - Петър Горялов - Организационен консултант, коуч и фасилитатор по устойчиво управление за собственици и изпълнителни директори, Управител, DreamersDo.


Ирина Горялова

лектор - Ирина Горялова - Организационен консултант, коуч и фасилитатор по устойчиво управление за собственици и изпълнителни директори, Управляващ партньор, DreamersDo

16:30 - 17:00 Срещи с компании в изложбените места
17:00 - 18:00 Лекция 2
 • тема 1: Умения на бъдещето

Мария Стоева

лектор: Мария Стоева - директор "Продажби и Бизнес развитие" в ManpowerGroup България, директор за България на Assert International. Отдадена на своята лична и професионална мисия, Мария е посветена на навигирането на бизнеса през прехода от традиционните практики на миналото към иновативните възможности на бъдещето.

 • тема 2: Пазар на труда, работна ръка от чужбина

Николай Тръмбев

лектор: Николай Тръмбев - Директор подбор в Адеко България. Бакалавър „Бизнесадминистрация“ и Магистър „Човешки Ресурси“. Стартирал в Адеко през 2017-та. Две години по-късно оглавява два от екипите по подбор в компанията(ИТ и бизнес развитие). От края на 2022-ра е Директор на цялото звено, което се занимава с тръсене и назначаване на експерти, наброяващо над 30 консултанта. Пряко ангажиран с имплементация на AI инструменти, които могат да улеснят и подобрят процесите по подбор.
Профил в Linkedin


Eeasy Consult - привличане на работна ръка от чужбина

Марина Найкова

лектор: Марина Найкова - управител на Be Global, част от Easy Consult, с над 20 години опит в областта на Човешките Ресурси като водещ Експерт в Управлението на таланти и Подбор на квалифицирани кадри в международни компании. Завършила е Висшето си образование по Бизнес Администрация във Weber State в Огдън, Юта и специализация в Бизнес Колежа в Чикаго, Илинойс, САЩ.

Ина Чукур

лектор: Ина Чукур - част от екипа на Be Global в ролята на Експерт Трудова миграция и трудова мобилност. От 2018 година работи в сферата на Човешки Ресурси в областта на привличане, намиране и назначаване на кадри от трети страни (държави извън Европейския съюз), и лица с български произход, живеещи в чужбина, и легализация на техните документи за достъп до пазара на труда в България.

18:00 - 18:30 - 19:00 Закриване
ден 2 - 20.04.2024
09:30 - 10:30 Регистрация
10:30 - 11:30 Лекция 3

 • тема: Как да бъдем здрави на работното място?

Биляна Йотовска

лектор 1: Биляна Йотовска - фитнес модел и многократен шампион в категория бикини - фитнес. Автор на книги за здравословно хранене, собственик на личен бранд, инфлуенсър и мотиватор за мнозина..


Иван Неделчев

лектор 2: Иван Неделчев - един от водещите фитнес треньори в България с богат академичен и практически опит. По настоящем е преподавател в НБУ и основател на академия “Ivan Nedelchev”.

11:30 - 12:30 Срещи с компании в изложбените места, малка сцена и кафе пауза
12:30 - 13:30 Обяд + кафе пауза
13:30 - 14:30 Лекция 4
 • Живот и кариера. Как да постигнем баланса?
Ани Владимирова

лектор 1 - Ани Владимирова - Магистър по психология, педагогика и история от СУ „Св. Климент Охридски”, обучение EMDR при д-р Уди Орен и Д-р Игнасио Хареро,  НЛП  Мастер и Практик при Робърт Дилтс и М.Пелехатий. Основател и управител на първия в България сайт за електронна терапия: www.e-therapy.bg (2003). Над 20 години опит в областта на практическата психология.


София Владимирова

лектор 2 - София Владимирова - Завършила е специалност Журналистика с СУ “Свети Климент Охридски”, профил “Телевизия”. Участва в създаването на някои от най-рейтинговите и популярни предавания и формати в България. Има два мандата като член на СЕМ, три пъти е избирана за председател на регулатора. Сертифициран медиатор, вписан в Единния регистър на медиаторите към Министерство на правосъдието.


Ники Кънчев

лектор 3 - Ники Кънчев

14:30 - 15:30 Срещи с компании в изложбените места, малка сцена и кафе пауза
15:30 – 16:30 Лекция 5
 • Тема: Успехът на работното място, лектор Боб Спенс
Bob Spence

лектор: Боб Спенс - Educated at the London School of Economics. Previously the business development lead of Coutts Bank the Strand London the bankers of the British Royal Family. Awarded the prestigious ‘Million Dollar Roundtable’ membership by generating more than $1.000.000.00 of fees and commission two years running as a business development professional in the financial services ‘business to business’ sector. Bob generated 816 referrals generated across 24 months to achieve this. He delivers referral coaching to the financial and professional services sectors. Author of the only accredited learning in the United Kingdom regarding the subject of building ‘professional & commercial connections’. A UK DIT Export Academy coach delivering networking skills to British business and nominated as a UK Govt Export Champion 2024. Start-up and scale-up business coach within the Barclays Eagle Lab Incubator network of 32 locations. Sales experience spans Central and Eastern Europe & the USA. September 2024 Bob has his publication: ‘The Art of the Introduction’ released. If you want to develop the skill of being introduced, then this is how to do it.

16:30 – 17:30 Срещи с компании в изложбените места
17:30 – 18:30 Официално закриване
Why us

Защо да ни посетиш?

 • За да намериш нова работа;
 • За да получиш информация за кариерните възможности в различните сектори, които са представени - най-стабилните и проспериращи фирми в града;
 • За да натрупаш професионални контакти и опит в провеждането на интервю за работа;
 • Да разбереш какви са знанията и уменията, които са търсени за професионално развитие в различните сектори;
 • Да се запознаеш с условията и процедурите за подбор на служители в представените компании;
 • За да получиш различни възможности на пазара на труда;
 • За да се срещнеш и опознаеш лично с представители на фирмите и да имаш възможност за пряк контакт с тях, пропускайки дългия процес за подбор на кадри;
 • За да получиш кариерни съвети и консултация;
 • За да откриеш всички работни позиции и стажантски програми от съответните сектори, събрани на едно място.

Какво ще видиш и какво ще научиш?

Благодарение на богатата съпътстваща програма, включваща вдъхновяващи и полезни лекции, дискусии и активности за кариера, ще научиш и кои са новите хоризонти за развитие и движение напред.

Бизнесът се развива динамично, а с това и нуждата от професионалисти, които да бъдат в крак с тенденциите и актуалността на пазара. Ще си изясниш каква е твоята идеална работна среда и какви работни задължения ти допадат, и ще получиш директен контакт с представители на водещи фирми в града. Ще откриеш нови перспективи и възможности за себе си.

What you'll see and learn
Perspective for all

Възможности и перспектива за всеки!

 • Създай нови контакти и обогати професионалната си лична мрежа.
 • Запознай се с представители на водещи фирми и компании от града и други млади професионалисти като теб.
 • Получи актуална информация за живота и бизнеса в Стара Загора.
 • Разбери кои са уменията на бъдещето. Почерпи вдъхновение и мотивация.
 • Запознай се с вдъхновяващите презентации на лекторите, както и невероятните истории на едни от най-успешните българи.
 • В изложбената част ще имаш възможност да говориш директно с представители на фирмите, прескачайки всички формалности.

WorkIn Stara Zagora

Партньори и изложители

Локация на изложението

Културен център Стара Загора

 
 

Държавна опера Стара Загора, бул. „Митрополит Методи Кусев“ 30

За допълнителна информация, моля свържете се с екипа на Invest Stara Zagora

Е-мeйл: [email protected];

[email protected]

Тел. за връзка: 042/614 612