27 Feb 2023

Община Стара Загора организира първото по рода си Кариерно изложение „ WorkIn Stara Zagora "

Община Стара Загора организира първото по рода си Кариерно изложение „ WorkIn Stara Zagora“. Събитието ще се проведе в периода 28 и 29 април в Културен център „Стара Загора“. По време на двудневния форум ще бъде дадена възможност за среща между търсещите и предлагащите работа. Той ще бъде разделен на два модула - лекционна и изложбена част.

В лекционната част ще се включат специалисти от света на бизнеса и смели предприемачи, които ще споделят безценните си познания и професионален опит, както и известни и успели лица, които имат силна връзка със Стара Загора, за да споделят част от своите истории.

Изложбената част предвижда щандове на компании от Стара Загора за представяне на свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие.

Екипът на отдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора отправя покана към всички фирми, които искат да се включат в събитието със свой щанд и да открият сред желаещите своите нови попълнения в екипа. Регистрацията за участие е до 6 март на адрес а[email protected] или тел. 042 614 612.

More news

News and events 16 Mar 2023

Международната рейтингова агенция „Стандарт енд Пуърс“ препотвърди дългосрочния кредитен рейтинг…

News and events 12 Jan 2023

THE MUNICIPALITY OF STARA ZAGORA AND THE BULGARIAN STOCK EXCHANGE…

News and events 09 Jan 2023

Stara Zagora actively works with class "A" investors

View all news